Op zondagnamiddag en tijdens andere activiteiten van de Chiro is het verplicht het volledige Chiro-uniform te dragen. Zo zijn we herkenbaar voor anderen en vallen we steeds onder onze verzekering. Bovendien is zo'n uniform ideaal om te spelen!

 

Ons uniform bestaat uit:

- rok / broek

- T-shirt Chiro Lille

- trui Chiro Lille

 

Een Chirobroek of -rok kan je terugvinden in de Chirowinkel, de Banier. Of je kan ze ook altijd bestellen via de leiding voor of na de activiteiten op zondag.

Het T-shirt en de trui laten we speciaal voor onze Chiro maken en kan je dus niet terugvinden in de Chirowinkel. Deze zijn dus ook gewoon te verkrijgen via de leiding voor of na de activiteiten op zondag. We hebben dan ook het liefst dat je deze draagt en liever niet het topje of het T-shirt dat je kan terugvinden in de Banier. Deze zijn duurder dan ons eigen T-shirt en zo zijn we steeds herkenbaar dat we van Chiro Lille zijn!

 

Als aanvulling op het uniform mogen ook de Chirosokken gedragen worden, alsook de buff, de grijze Chirotrui en de hoodie (als extra trui of jas) maar deze zijn zeker niet verplicht! Het dragen van ons eigen uniform daarentegen wel.

 

Een hemd van de Chiro wordt op zondag enkel door de leiding gedragen om zo een onderscheid te kunnen maken.

Tweedehands kleren Chiro Samowe

We beseffen dat de Chirokleren zeer prijzig zijn. Daarom kunnen er ook tweedehands kleren aangekocht én verkocht worden!

Heb je thuis kleren liggen die te klein zijn maar er wel nog goed uit zien? Je kunt online kopen en verkopen door lid te worden van onze Facebook-pagina 'Tweedehands kleren Chiro Samowe'.